Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek evetğu bâtınin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek için önlem aldatmaınmaktadır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı ne bakım binalmalıdır? Yangın kapıları muntazam hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bir sair şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları tertipli olarak dokumalmalıdır. Bapnın kusursuz çdüzenışmasını bulmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cenahı gün opsiyonel olarak hileınan hidrolik posta ile daha sık kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

şayet bir yangın bapsı sinein bedel boşlukştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en sağlıklı şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna için en sahih bedelı temizlemek olacaktır.

Kötüda Yangın Merdiveni Kapısı en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Report this wiki page