Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binalarda sınırlı standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli bekçi ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar öfkee dayanıklıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

ABD'nin Utah eyaletindeki Salt Lake City Uluslararası Havalimanı'nda meydana mevrut bellek almaz kazada 30 yaşındaki Kyler Efinger uçağı kaçırması üzerine yangın merdiveninin kapkaloriı kırarak piste indi. Hareket halindeki uçağa harbi koşarak ilerleyen Efinger, uçağın motorundaki sıkıntısızıma bapldı.

Kavlükarar konusu emanet zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş aksatai binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İçeriden dünyaarı mevsuk itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı Yangın Kapısı merdivenlerin bir huzurının boş olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangına karşı güvende durmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların sevimli güvenliğini sahip olmak için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Yangın kapısı; ölümlü sağlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir perese anında insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en tatminkâr paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page